a

Menu

Home » Over ons

Over ons

Dechanvey Rach

Wat Leuk Dat Je Meer Wilt Weten!

 

Dechanvey Rach groeide op in Nederland en had al van een jonge leeftijd interesse in film en theater. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de entertainmentindustrie, en na onder andere zijn eigen bedrijf op te richten, genaamd DR BRANDS, breide zijn interesses zich ook uit naar de wereld van fashion, mede doordat hij ook een achtergrond heeft in de mode, met name in de Retail. Ook kwam dit doordat Dechanvey zelf nooit tevreden was met zijn opties aan mannenkleding. Het was nooit echt wat hij zocht.

Dit gaf hem de push die hij nodig had om zijn eigen merk te maken, waarmee hij iets op de markt wil brengen dat er nog niet is, en dat voor mannen ontbreekt. Daarom kwam Dechanvey met het idee van D. Jean Menswear, wat sinds 2019 onderdeel is van DR Brands, samen met House of ARD, onder welke naam Dechanvey onder andere tv- en theaterproducties produceerd.

Ondertussen heeft Dechanvey al meerdere merken op zijn naam staan zoals Chanvey, Casanova’s Suits, en The Horsemen.

Diverse Verkooppunten

Mensen Gingen U Voor

Tevreden Klanten Gingen U Voor

Promo

Profiteer Van 15% Korting Op Je Eerste Bestelling.

Om je te verwelkomen in de DJEANS-community geven we je 15% korting op je eerste bestelling wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Na je registratie ontvang je ook de nieuwste producten – en stijltips​ direct in je inbox – én details over al onze aankomende producten en aanbiedingen.

HET TEAM

Onze Ervaren Stylisten –
Persoonlijk Stijladvies

Onze stylisten zetten hun expertise graag in om jou te helpen bij het vinden van looks waarin jij volledig jezelf bent. Rekening houdend met lichaamsbouw, kleurtype, stijl en budget én met het oog op de laatste trends.

Why Choose Us

Een Merk Dat Mee Helpt Om Een Nieuw & Schoner Mode Hoofdstuk Te Beginnen

D.Jeans Exclusive is een merk dat nadenkt over fashion en trends. We willen voorop lopen op de mode, de nieuwste trends lanceren en een trendmerk zijn waar mensen een voorbeeld aan kunnen nemen en wat mensen aan het denken zet.

Een merk wat over de kleinste details na denkt. (Al is het maar een basic T-shirt van de collectie) er is over nagedacht hoe het er uit moet zien, Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in ons DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de eigen merken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Ons polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken wij ontwikkelen zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

Sinds de start in 2019 pakt het modelabel D.Jean Menswear uit met collecties die schitteren door hun kwaliteit en zo de essentie van kleding samenvatten. Dechanvey Rach, oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om verandering te brengen met de diepgewortelde codes en de gewaarwording van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een inspiratie brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces D.Jeans Exclusive staat bovenal voor community en lifestyle, voor een op de mens gerichte aanpak.

Het team, dat uiteraard de basis vormt van de community, van de collecties en van ons imago.
Onze zorgvuldig uitgekozen fabrikanten, die voldoen aan onze criteria van hoogstaande vakkennis, premium producten, respect voor arbeidsomstandigheden totaalengagement voor onze bedrijfswaarden.

THE HORSEMEN

Wat is een man zonder een sterke identiteit? Wat is een man als hij niet met volle zelfvertrouwen kan zeggen; ‘Dit ben ik’. Dit betekent niet dat je de ins en outs van jezelf als je broekzak moet kennen om je waardig te voelen. Als je maar weet waar jij voor staat, wat jij wilt, en waar jij voor zou willen sterven.

Vier duidelijke archetypes voor een man waar iedereen naar opkijkt; de charismatische sportsman met oneindig veel doorzettingsvermogen, de avontuurlijke en moedige daredevil, de loyale, liefhebbende, eervolle vechter, en de visionaire, hardwerkende dealer. Het is makkelijk om respect te krijgen, en respect voor jezelf te hebben, als jouw karakter geschreven staat in steen. Sinds het begin van de tijd bestaan deze types mannen al, en hebben zij het onmogelijke gedaan; soms alleen, soms samen. Koningen, beroemde sporters, ontdekkingsreizigers en legendarische krijgers, maar ook de alledaagse man, die roem noch glorie hoeft te hebben, en gewoon probeert te doen was juist is, en goed is, voor de mensen om hem heen en de wereld waarin hij leeft, hoe klein of groot deze ook mag zijn. Dus wie ben jij?

CHANVEY

Met de ervaring uit het verleden gecombineerd met de moderne technologie van vandaag, dragen we gebreide kwaliteitskleding de toekomst in.

Knitwear voor de moderne man die onvoorwaardelijk zichzelf is en vrij van normen. Onze kleding is ontworpen om zich aan te passen aan een veelzijdige levensstijl, of je nu gekleed gaat in een T-shirt en jeans of in een slipover en pantalon. Wij geloven dat je met een select aantal goed gemaakte stijlen een grote verscheidenheid aan looks en gevoelens kunt creëren.

D.JEAN

Kenmerkend. Stoer. Comfortabel. Stijlvol. Wij zijn een uniek en onderscheidend kledingmerk die voor zowel mannen als vrouwen een nieuwe frisse look biedt. Dat doen we door kwaliteit voorop te stellen en in te spelen op de behoeftes van onze klanten. De diversiteit in onze kleding biedt voor ieder wat wils.

De items zijn mooi met elkaar te combineren, maar kunnen zeker ook samen met items van andere designers. Men kan kleding snel herkennen door het kenmerkende logo’s en prints, die op bijna alle kleding te vinden is. Met elk item zorgen wij ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt. Door het ruime aanbod aan keuzes zit er altijd wat naar jouw wens bij.

CASANOVA'S SUITS

We hebben allemaal van die momenten dat we stijlvolle en toch comfortabele kleding nodig zijn.

Waarom niet een ultieme smart collectie creëren. Door de afslankende stretch stoffen zijn alle stukken super comfortabel en makkelijk te dragen. Met deze kleding kun je van een avondje uit eten tot op de bank ploffen zonder de behoefte te voelen om je om te kleden. En goed om te weten; de jassen en broeken worden apart verkocht dus de collectie is heel makkelijk te mixen en matchen!

D.Jeans Exclusive

Brands