a

Menu

Home » Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze Inspiratie

Recyclen Om Beter Te Consumeren

Bouwen aan de toekomst is ook meer verantwoord produceren en kopen. Wij bij DR BRANDS vinden dat de merken een grote rol hebben te spelen in de informatie voor de consumenten en in de ecologische transitie die wij doormaken. En wij willen die bewustwording in handen nemen.

Bouwen aan een schonere wereld, dat is duurzaam textiel maken en kopen… en verstandig consumeren.

Onze aanpak vertaalt zich in de wens om onze rijkdommen te koesteren en de grondstoffen die onze prachtige planeet ons aanbiedt op te waarderen. Recyclen, beter produceren, beter consumeren.

Diverse Verkooppunten

Mensen Gingen U Voor

Tevreden Klanten Gingen U Voor

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij Zetten Ons In Voor Ethiek, Verantwoordelijkheid En Kwaliteit.

Wij kozen ervoor onze productie vooral te vestigen in Portugal, Turkije, Roemenië en Italië. 70% van onze artikelen wordt gemaakt in de fabrieken in Turkije. Ons kantoor ter plaatse voert regelmatig een audit uit in de fabrieken waarmee wij samenwerken en ziet toe op goede werkomstandigheden voor de arbeiders en op de kwaliteit van de producten. We selecteerden partners die werden gecertificeerd door instanties zoals SEDEX, BSCI en WRAP, zodat we zeker zijn dat de sociale en ethische regels worden nageleefd.

We gaan hier bij DR BRANDS niet beweren dat we de wereld gaan veranderen. Wij weten dat het nog steeds moeilijk is om ons textiel voor 100% in Europa te maken. Wij weten ook dat de landen waar de mode en de textielindustrie al jaren gevestigd zijn, te lijden zouden hebben onder een massale en plotselinge terugtrekking van de vraag uit de productiebedrijven.

Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit van hun werk. Dat spreekt voor zich. Maar we kiezen ze ook en vooral voor hun respect voor de mensenrechten en de natuur. Daarom bouwden we een vertrouwensrelatie uit met onze partnerfabrieken, die we koesteren omwille van hun sociale, ethische en ecologische engagementen. Dit is voor ons fundamenteel.

D.Jeans Exclusive

Brands